For 2 dage siden var jeg et smut nede og spise i på <a href=”https://www.kobstaden.dk/restauranter-i-koedbyen/”>en restaurant i Kødbyen</a> med nogle af mine venner.
<br/>
Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på <a href=”https://www.shopfinity.dk/elektrisk-lobehjul/”>motoriserede løbehjul</a> og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og elektriske løbehjul. Først blev jeg lidt skræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt unge der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en masse penge at købe. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få rabatkoder, som man kunne bruge til gratis køreture!
<br/>
Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobil fandt jeg en app altså et program til mobilen. Så derfor søgte jeg hurtig på <a href=”https://www.kobstaden.dk/voi-rabatkode/”>Voi kampagnekode</a>, som var den app eller det software jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.
<br/>
Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg rundt i KBH på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en <a href=”http://www.boernenettet.dk/rabatkoder/”>rabat som jeg kunne bruge på appen</a>, der var der også en del andre interessante rabatkoder som du kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

<h2>Børn kan nemt være med</h2>
Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og opleve de nye “køretøjer”. Det er noget af det der gør livet godt at prøve mange af de her ting sammen. Dog så skal barnet være pakket ind og jeg skal nok sørge for at han kan holde varmen i sin <a href=”https://gesjaeften.dk/flyverdragt/”>bomuldsforede heldragt</a> og godt tucket ind med <a href=”https://www.shopfinity.dk/torklaeder/”>varme tørklæder</a>. Om det lille pus så skal afprøve et <a href=”https://mxpress.dk/populaert-segboard-pa-tilbud-online/”>af de her segboards</a> eller et elektrisk løbehjul er helt op til barnet selv. Men det er da utroligt at man ikke lejer airboards på samme vis som med el løbehjul. Jeg har dog her fundet en <a href=”http://www.boernenettet.dk/segboard/”>segboardguide med billige boards</a>, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en <a href=”https://dk-yesterdays.dk/opnaa-store-besparelser-paa-bestillingen-barnevogn-online/”>gammel barnevogn</a> med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn brugte vi faktisk en <a href=”https://squat-rack.dk/”>gammel stang fra squatrack</a>, der netop kunne anvendes som rat til sæbekassebilen.
<br/>
Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!